Lletres catalanes des de l'Alguer

Bloc lliure dels estudiants de català de l'Alguer i de Sàsser, a l'illa de Sardenya

divendres, de març 10, 2006

Beques d'estudis de l'Institut Ramon Llull

Com l’any passat, l’Institut Ramon Llull disposa de dues línies d’ajuts destinades a estudiants de català que vulguin assistir a cursos de llengua que es realitzin dins el domini lingüístic.

D’una banda, avui s’ha publicat al DOGC la Resolució de la convocatòria 2006 de concessió de beques a estudiants de fora de l’àmbit lingüístic català per a assistir a cursos de llengua catalana i temes relacionats. Aquests ajuts van destinats a sufragar les despeses de desplaçament, estada o matrícula en activitats formatives organitzades per diverses institucions o entitats dels territoris de parla catalana com ara la Universitat Catalana d’Estiu, la Universitat de Gandia o altres centres universitaris i no universitaris públics o privats, tret d’aquells cursos que siguin organitzats pel propi Institut Ramon Llull.


Sol·liciSol.licitud

DeDestinataritari

Beques

14 de març –19 d’abril

Institut Ramon Llull

Trobareu més informació sobre la convocatòria de beques al web de l’Institut (www.llull.com).

D’altra banda, en el context d’activitats de formació organitzades per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb altres institucions, el V Campus Universitari de la Llengua Catalana Mallorca – Andorra i les XVIII Jornades Internacionals de Llengua i Cultura Catalanes Gironella – Masdenverge, l’Institut ofereix 20 inscripcions gratuïtes a estudiants que hi vulguin participar. En aquests casos els interessats hauran d’adjuntar a la sol·licitud d’inscripció una sol·licitud d’exempció del pagament de la matrícula. Els terminis d’inscripció per a aquests cursos són els següents:


Sol·licitud d’inscripció

Destinatari

Inscripció /pagament

V Campus
Mallorca-Andorra

1 d’abril – 15 de maig

Institut Ramon Llull

16 de maig – 15 de juny

XVIII Jornades
Gironella

15 d’abril – 31 de maig

Aj. de Gironella

1 – 30 de juny

La informació de tallada del V Campus Universitari de la Llengua Catalana Mallorca – Andorra i de les XVIII Jornades Internacionals de Llengua i Cultura Catalanes Gironella – Masdenverge apareixerà en breu al web de l’Institut (www.llull.com).