Lletres catalanes des de l'Alguer

Bloc lliure dels estudiants de català de l'Alguer i de Sàsser, a l'illa de Sardenya

dimarts, de maig 30, 2006

Cloenda del Cursos de Català: sopar de germanor


Hem acabat els Cursos de Català 2005-2006, tant a l'Alguer ('Omnium Cultural de l'Alguer- Carrer Carlo Alberto,33) com a Sàsser (Universitat de Sàsser - Via Roma, 151).

Dissabte, dia 20 de maig, vam realitzar les Proves Internacionals de Català, amb un total de 25 alumnes inscrits; i ahir dilluns, a més, 18 estudiants van passar pels exàmens universitaris de llegua i literatura catalanes.

En l'endemig, diumenge 28 de maig vam anar d'excursio' a la Torre Negra, al paratge natural de Mont Girat, on alguns vam prendre el bany abans o després de torrar-nos cristianament com a bones llagostes.

Per a rebaixar els nervis, el dia 3 de juny, dissabte, celebrarem un sopar de germanor, amb l'esperança de trobar-nos tots plegats després de les calentures d'estiu, a la tardor, quan començarem els nous cursos.

Una abraçada ben forta a tots i a totes, que heu fet possible, bé escrivint o bé consultant i llegint, ara escodrinyant i adés proposant, abans escèptics i després il.lusionats, heu fet possible l'existència d'aquest nostre punt de contacte que és el vostre bloc català!

Molta salut i fins ara mateix!
______________________________________________
El lloc i l'hora del sopar us el farem saber el més aviat possible... I per descomptat que esteu convidats tots els lectors d'aquest bloc! Tan sols heu de confirmar-nos l'assistència a l'adreça alguer@mailcat.org!