Lletres catalanes des de l'Alguer

Bloc lliure dels estudiants de català de l'Alguer i de Sàsser, a l'illa de Sardenya

dilluns, de maig 15, 2006

Obrint Pas a Sàsser

Divendres 19 de maig, a les 21:00 hores, actuaran a l’Anfiteatro Ferroviario de Sàsser. L'endemà dissabte, a la mateixa hora, ho faran a la ciutat de Càller.

El grup valencià Obrint Pas, immers en plena gira Internacionalista Tour 2006, arribarà aquest més de maig a l'illa de Sardenya.

Amb els premis al Millor disc de pop-rock per En moviment!, Millor directe i Millor grup de pop-rock de l’any 2005, atorgats enguany per la Revista Enderrock, Obrint Pas es presenta a Sàsser amb tot un imaginari ferotge de melodies que combinen la potència dolça de les guitarres i la dansa contundent de les dolçaines, tot ben cosit amb unes lletres reivindicatives i compromeses. Al capdavall, una música vibrant i suggestiva d’arrelament popular i festiu.

El grup, que acaba d’estrenar la nova web Internacionalista Tour 2006, on es pot trobar tota la informació relativa als concerts, a més a més, ha obert un diari que permet d’acompanyar-los en la gira.

El projecte recorre països com Alemanya, Suïssa, França, Andalusia, Anglaterra, Occitània, País Basc, Galícia, Aragó, Sèrbia, Bòsnia, Hongria, Àustria i Eslovènia, així com Veneçuela, Argentina i Xile.
______________________________

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Des del Racó Català (www.racocatala.cat) estarem encantats de publicar-vos una crònica del concert d'Obrint Pas a Sardenya. Ens preguntem si a l'Alguer hi ha gaires 'fans' d'aquesta banda! ;)

dilluns, 15 de maig, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home