Lletres catalanes des de l'Alguer

Bloc lliure dels estudiants de català de l'Alguer i de Sàsser, a l'illa de Sardenya

dijous, de febrer 02, 2006

2 BORSES D'ESTUDI PER A ESTUDIANTS DE CATALA'

Dues beques per a assistir al Curs de llengua i cultura per a estrangers de la Universitat d'Estiu de Gandia 2006

Òrgan convocant: Servei de Política Lingüística (http://www.valencia.edu/spl/) de la Universitat de València (http://www.uv.es).


Finalitat de les beques: Contribuir a la normalització de la llengua catalana a la ciutat de l'Alguer, tot facilitant la participació dels universitaris algueresos en els
Cursos de llengua i cultura per a estrangers (http://www.uv.es/uig/v/efim/cursllenguaestrangers06.htm ) de la Universitat Internacional de Gandia (del 27 de març al 8 d'abril de 2006, ambdós inclosos): http://www.uv.es/uig/v/index.htm

Destinataris de les beques: Estudiants de llengua catalana de la Universitat de Sàsser matriculats com a estudiants d'aquesta universitat en el curs 2005-06.

Nombre de beques: 2

Quantia de la beca: 800 euros (600 euros destinats directament a les taxes de matrícula, les quals inclouen l'allotjament en règim de pensió completa; 200 euros en concepte de borsa de viatge).

Documentació i termini de presentació de sol·licituds: El lector de català de la Universitat de Sàsser proposarà tants candidats com considere oportú mitjançant el model de sol·licitud adjunt (annex I). Aquest document s'haurà d'enviar per correu electrònic al Servei de Política Lingüística (spl@valencia.edu), abans de les 14 hores del 17 de febrer de 2006. Caldrà
adjuntar-hi els currículums dels candidats.

Selecció dels becats: Atesa la finalitat de la beca, es donarà preferència als estudiants algueresos. El Servei de Política Lingüística resoldrà, en últim terme, a quins candidats concedeix les beques. Si escau, podrà declarar-les desertes.

Matrícula als cursos i pagament de la beca: El Servei de Política Lingüística es farà càrrec de les gestions de matrícula als cursos dels candidats seleccionats. La quantitat de 200 euros es farà efectiva en el compte bancari indicat per la persona becada amb posterioritat als cursos, tan aviat com el beneficiari presente una còpia del corresponent certificat d’assistència.

Informació, publicitat i resolució de les beques: Tota la informació que siga necessària comunicar als aspirants, com també les notificacions i comunicacions que calga, es faran mitjançant publicació en el tauler d’anuncis i en la pàgina web del Servei de Política Lingüística (http://www.valencia.edu/spl/).


Document en format Pdf:
<+Informacio' sobre Gandia: http://gandia.gandia.infoville.net/