Lletres catalanes des de l'Alguer

Bloc lliure dels estudiants de català de l'Alguer i de Sàsser, a l'illa de Sardenya

diumenge, de gener 21, 2007

Curs sobre tècniques d´expressió i dramatització a Òmnium Cultural

Començarà dijous 25, de 16:00 a 18:00

Òmnium Cultural de l´Alguer organitza un curs sobre tècniques d´expressió i dramatització per ensenyar als participants a recontar contes i rondalles, a recitar poesies amb expressivitat i suscitant l´interès de l´escoltador. L´ús de la dramatització oral i corporal dóna la possibilitat d´utilitzar un conte, una rondalla o una poesia per fer divertir, interessar, emocionar i també ensenyar, principalment als escoltadors més joves, arribant a ésser un instrument extremament útil sobretot en l´àmbit de l´escola i de l´educació en general.Aquest curs emprarà l´alguerès com a llengua vehicular i servirà a formar persones que, successivament, puguin emprar aquesta tècnica de narració i explicació dramatitzada en contextos educatius i socials en general.Lo curs se farà als locals d´Òmnium Cultural de l´Alguer (telèfon 079 981 473) al carrer Carlo Alberto 33, on les inscripcions se pogueran fer cada tarda, de dilluns a divendres, de les 19h a les 20h. Lo curs començarà dijous 25 de gener del 2007 i se tenguerà una volta a la setmana.L´ensenyant del curs siguerà Pere Lluís Alvau.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

hola,

me llamo nicholas, soy un amigo de dalia nieddu y quiero decir hola, si una persona lee esto y conoce ella por favor dice esto para mi, lo siento que mi espanol es horible no puedo hablar Sardo o' Italiano solo Ingles y un poco Espanol, pero ella es un amiga de muchos anos pasado y estoy un poco triste que no puedo decir hola a veces, ahora vivo en Japon con mi espousa y estoy muy feliz. Mi Email es nicholasjalvarez@gmail.com
o'
flaco3pt5@aol.com
Un pocos meses pasado miro por el nobre dalia nieddu en google y encuentro esta pagina y digo hola pero no estoy seguro quien leelo.. ok..
espero que todo esta bien

adios

nick

dijous, 25 de gener, 2007  
Anonymous Anònim said...

Bona pàgina familia, en aquests temps que ens ha tocat viure, cada dia costa més mantenir viva una llengua que cada vegada més arraconen i torturen. Per molts anys pugueu tenir aquesta empenta sense perdre els ànims en cap moment!
Salut!
Antaviana

dimarts, 06 de febrer, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home