Lletres catalanes des de l'Alguer

Bloc lliure dels estudiants de català de l'Alguer i de Sàsser, a l'illa de Sardenya

dimecres, de març 21, 2007

Beques per a estudiants de català de fora del domini lingüístic 2007

Durant tot l’any a diverses universitats i institucions de poblacions del domini lingüístic català s’organitzen cursos de llengua i cultura catalanes, per tal que estudiants que segueixen estudis de català fora del domini lingüístic puguin millorar els seus coneixements de llengua i participar en un ampli ventall d’activitats culturals.

L’Institut Ramon Llull ofereix beques a estudiants de fora del domini lingüístic que vulguin assistir a cursos de formació de llengua catalana, especialment de nivell bàsic, elemental i intermedi, i d’altres temes relacionats, que es realitzin dins el domini lingüístic durant l’any 2007, llevat d’aquells que siguin organitzats pel propi Institut Ramon Llull.

El termini per a la presentació de sol·licituds és de 30 dies a comptar a partir del’endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC.

Les sol·licituds s’han d’adreçar al director de l’Institut Ramon Llull i es podran presentar al Registre de l’Institut Ramon Llull (Diputació 279, baixos, 08007 Barcelona).

Horari de registre: de 9h a 14h i de 15h a 17.30h i divendres de 9.00 a 14.00.

Instàncies
+ informacio'.